Dah selesai borang nikah

Tuesday, April 13, 2010 at 11:59 PM
Sudah siap borang nikah bagi pihak aku...so lega satu2 dah settle.. g pejabat agama daerah petaling shah alam... nasib la tak ramai sgt org kat sana... cpt tu tak dek la tapi blh laa... nak dpt kan tandatangan ...terima kasih la yg support aku , Hazlina yg bnyk bantu aku... pakcik ina cikwa, cikzi dan rakan cikwa... ty very very much...



sempat gak aku ambik gambar Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah... masa tu aku kat dlm bangunan jais... huh cantek indah sungguh masjid ni...

makan time.....

Monday, April 12, 2010 at 7:20 PM


hah lauk ni ... ina tu dia lauk nyee.. kekeke :p tak la teror cam ina ...

ps: ni pon hazlina yg ajar huuhuhuhu... sbb aku nak try masak2 nii :)

Masak memasak

Sunday, April 11, 2010 at 7:00 PM
huyooo kemarin .. aku masak oo.. cam tak caya je aku masak.. aku masak nasi, sayur tumis n goreng nuget pastu ayam <-- itu time mkn tengah ari... hah pastu belah petang lak aku masak nasi goreng cina + nuget koz tunang aku nak mkn nuget.. kekek sedap tuu... tunang aku ckp heheheh terkembang kejap hidung aku kakakaka... :P

malam masak magii je laa...

belah petang tu g carik cadar kat KL .. cadar pengantin... kat jekel... ok la cantek design , kalau sorang pilih susah, kena dua orng cam aku dgn tunang aku baru dpat yg paling OK... pastu g OU... beli pati brand .. memang sedap... ok la untuk mata... cam keje kat depan komputer je, kena la jaga mata...

sumber dari= google.com.my

kali ni OK....

at 6:41 PM
hari ni ok sangat hantar anak buah aku Adriana... maybe sbb kalau mak atau nenek dia ada kat umah kot dia cam tak nak p kelas... huhuhu ... sbb dia ingat diorng nak p jenjalan, tu yg dia x nak p kelas..... Aku ingat lagi masa dia senyap kat dalam kelas... huhu time tu aku pon ada dalam kelas adriana.... haiysss bekepitt adriana dgn uncle (aku) ... pastu aku pon susah nak p keje time tu... so cikgu dia ckp pergi ats gym ... kat atas ada bnyk tempat nak studii n gym..huhu semua pakat naik ats... adriana je time tu tak nak I DONt WAN... i WAN to Goooo HOmee... kekekeke sampai nagiss laaa... huhu... pastu cikgu gita.... terkejut tgk adriana... Ayoo yoo dia blh cakap kaa.... hadeh.. kat umah adriana mau ckp kat kelas huhuhu senyap je.. skrg ni dah ok rasa nye sbb tgk adriana seronok je g kelas...

Berehat sebentar... [besama dgn yg tersayang]

Thursday, April 1, 2010 at 8:07 PM
Minggu yg lepas... dpt la aku bersama dgn si dia... masa tu kita g carik cincin wedding ... huh agak payah jugak nak pilih... biasa la ada yg ok tapi mahal .. ada yg ok tapi size besar... .. last2 jumpa jugk yg berkenan... So alhamdullilah dah beli pon.....

makan pizza kat Ou...

seap nyeee.... hapi tgk dia gembira... ingt time ni nak makan kat kedai biasa je pekena nasi.. huhu aku ni suka mkn nasi... biasa la melayu... last2 makn kat pizza tunang aku ajak... pastu mkn pizza tu datang la aiskrim... hmmm aiskrim aku suka ....

heheh hamboii.. mkn sorng.. keke nak sikit......so minggu ni lak aku tak tau aktiviti seterus nye...oo ye kad kawin blm ambik .. besok nak pergi ambik ... koz kad vip dah ambik ari tu.. skrg ni tinggal kad kawin... pastu rancangan lain tu kena tanya la si ena nii.. hahah ok laa...

p/s : takat ni dulu... banyak dah merapu... kang merepek makan kerepek

Pengalaman kemarin

at 7:31 PM

Kemarin, aku hantar anak buah aku g sekolah kiddies patch, biasa la dia cam susah sikit, n malu2 dgn kawan2, cikgu2... memang bekepit la dgn aku.. tak nak lepas, susah gak aku nak g keje nanti... last2 ... aku pon merangkak keluar dari kelas, huhu adriana tengah leka dalam kelas , kekeke kesian gak la ..huhuhu

Pastu aku terus g Shah Alam , pejabat agama daerah petaling... nak buat pengesahan untuk berkahwin... haiyssss says bnyk salah laaaa... huhuhu tu yg menyebab kan aku pening2 + geram pon ada.... ( HEloooo, org nak kawin la susah sangat keee ) huhuhu xdek la aku ckp cam tu.. hahaha dlm ati jeee... Pening tu sbb kena buat balik semula kena carik saksi kena jumpa ustaz , untuk tandatangan... Yang Geram lak sbb dah la jauh nak p pastu ada sesat sikit nak p sana... hadehh... dugaan nak kawin niii...

Pukul 12.30 aku otw nak p ambik adriana... cikgu dia ckp masa aku dah keluar dia nagis carik aku .. pas 15minit cam tu dia ok dah....dan seterus nyee aku kena hantar anak buah aku setiap isnin-jumaat sabtu ahad... koz nanti aku dah kena hantar Tunang aku g keje lak... heheh :D baru la nampak tanggungjawab tu..aku mesti lalui dgn semangat...

I will Always Love You

Friday, March 26, 2010 at 1:58 AM
Related Posts with Thumbnails